Geen categorie

Muzikale vernieuwing

november 25th, 2020

We doen afstand van onze naam en uniform. Bespeel je een blaasinstrument, viool, gitaar, toetsen, een ander instrument of zing je? Meld je dan aan via secretaris@fanfarejulianarossum.nl bij het Muziekcollectief Rossum. We zullen je dan mogelijk in de toekomst benaderen om deel te nemen aan een muziekproject. Suggesties en ideeën zijn van harte welkom. Uiteraard kun je ook definitief lid worden van het Collectief. Op deze wijze willen wij de muziek in de meest uiteenlopende vorm voor de inwoners uit Rossum en omgeving toekomst bestendig houden.

We zijn echter nog op zoek naar een nieuwe naam voor ons muziekcollectief. We vragen aan de bevolking van Rossum om mee te denken aan een naam. Deze kunnen tot 31 december ingestuurd worden via secretaris@fanfarejulianarossum.nl. Voor de winnaar is er een leuke attentie.