Nieuws

HEY GOADE MEE: Concert met Gerard van Maasakkers en zijn Combo

juli 3rd, 2019

HEY GOADE MEE: Concert met Gerard van Maasakkers en zijn Combo, vrijdag 25 oktober 2019 – aanvang 19.30 uur

Trots is Fanfare Juliana om na het grootse Promconcert van 15 juni, een overeenkomst te hebben kunnen sluiten met Gerard van Maasakkers. Zijn eerste liedje: “Hee Gaode Mee” werd een groot succes in Nederland en het was de start van een bloeiende carrière. Na zijn eerste plaat “Komt er mer in” en “Brabant” volgde de rest van het land en werd hij een bekende naam in de Nederlandse muziekwereld, en staat hij garant voor uitverkochte zalen. Fanfare Juliana zal Gerard van Maasakkers met diverse top arrangementen begeleiden en er zullen diverse nummers met zijn eigen zeer muzikale Combo ten gehore worden gebracht. Heel veel redenen dit laatste Jubileumconcert van Fanfare Juliana te bezoeken in Sporthal De Bogert te Rossum

U kunt hiervoor kaarten  a € 11.- pp reserveren via e-mailadres huibhelma@kpnmail.nl.

Link: (http://www.gerardvanmaasakkers.com/home.php).